menu
Search

Gedreven MKB advocaten

 
 

Werken bij Westpoint advocaten mediators

Westpoint advocaten & mediators voert een commerciële praktijk. Het kantoor, waar op dit moment 6 gespecialiseerde advocaten en 3 secretariële ondersteuners aan zijn verbonden, levert hoogwaardige juridische dienstverlening in een informele sfeer. Wij richten ons op advisering en procesbegeleiding en -bijstand aan ondernemingen, (non-profit) organisaties en particulieren. Specialisaties van het kantoor zijn ondernemingsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, bestuursrecht en bouwrecht.

De praktijk wordt in twee markante kantoorvilla’s aan de rand van het centrum van Tilburg uitgeoefend.


Vacature Advocaat medewerker / gevorderd advocaat stagiaire

Mede wegens de uitbreiding van de praktijk zijn wij op zoek naar:
Twee advocaat medewerkers / gevorderde advocaat stagiaires (m/v) ten behoeve van de rechtsgebieden: ondernemingsrecht, insolventierecht en/of arbeidsrecht, bestuursrecht en bouwrecht.

Kandidaten dienen te beschikken over:

  • gedegen juridisch inzicht,
  • analytisch denkvermogen,
  • praktische en zakelijke instelling,
  • uitstekende contactuele vaardigheden.

Wij bieden

Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Binnen ons kantoor bestaat een hecht teamverband, wordt met plezier en hard gewerkt en bestaat een goed evenwicht tussen privé en praktijk.

Bij gebleken geschiktheid behoort toetreding tot de maatschap tot de mogelijkheden.

Meer informatie
Voor het inwinnen van nadere inlichtingen en het zenden van uw sollicitatiebrief met C.V kunt u zich wenden tot mr. Marc Poelman of mr. Gertjan Mooren. Solliciteer via postbus 902, 5000 AX Tilburg of per e-mail: poelman@westpointadvocaten.nl of mooren@westpointadvocaten.nl of bel met telefoonnummer 013 – 544 45 45.


pand Gerritse Poelman