menu
Search

Gedreven MKB advocaten

 

Nieuwsarchief

Fusie advocatenkantoren OJW en Gerritse Poelman mondt uit in Westpoint advocaten | mediators.

De kantoren van OJW Advocaten in Goirle en Gerritse Poelman Advocaten in Tilburg fuseren en gaan verder onder de naam Westpoint advocaten | mediators. Per 1 november 2020 zijn de kantoren samengevoegd en wordt samengewerkt onder de gezamenlijke naam. Per 12 juli 2021 wordt er gewerkt vanuit het kantoor aan de Bredaseweg 257 in Tilburg.

“Westpoint advocaten | mediators is een versterking van elkaars praktijken. Bovendien kunnen wij nog efficiënter werken”, onderbouwen Marcel de Jong (OJW Advocaten) en Marc Poelman (Gerritse Poelman Advocaten) het opgaan van de kantoren in één entiteit. “Onze praktijken zijn complementair aan elkaar”, zegt Marcel de Jong. “Wij verrijken onze kennis en hebben straks alle disciplines en de daarbij behorende expertise onder een dak.” Hij doelt daarmee op de specialisaties Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Insolventierecht, Verbintenissenrecht, Bedrijfshuurrecht, Strafrecht, Letselschaderecht, Familierecht en Mediation. Marcel de Jong en Marc Poelman benadrukken dat de fusie geen personele consequenties heeft. “Cliënten houden contact met de voor hen vertrouwde mensen. De contacten blijven lopen via korte lijnen en wij staan nog steeds borg voor een persoonlijke aanpak en een efficiënte werkwijze tegen een concurrerend tarief.”

Bij Westpoint advocaten | mediators zullen bij de start van het kantoor zes ervaren en gespecialiseerde advocaten werkzaam zijn. Vijf medewerkers ondersteunen hen. Tevens biedt Westpoint advocaten | mediators aan advocaten de kans om stappen te zetten in de advocatuur. “Uitbreiding van het personeelsbestand op diverse rechtsgebieden is een nadrukkelijk streven”, zegt Marc Poelman.

OJW Advocaten is sinds 1999 gevestigd in Goirle, Gerritse Poelman Advocaten is sinds 1997 gevestigd in Tilburg.