menu
Search

Gedreven MKB advocaten

 
 

Mitchell Verbunt

Advocaat

Mitchell Verbunt is een toegewijde advocaat die zich voornamelijk richt op het strafrecht. Hij is geboren en getogen in Tilburg en heeft in 2020 zijn opleiding Rechtsgeleerdheid afgerond aan Tilburg University. Tijdens deze studie heeft hij eveneens gestudeerd aan de Universiteit van Zagreb in Kroatië, waar hij waardevolle kennis heeft opgedaan van het strafrecht in een Europese, grensoverschrijdende context.

Gedurende zijn opleiding heeft mr. Verbunt gevarieerde praktijkervaring opgedaan. Hij heeft onder andere gewerkt als griffier van de politierechter bij de rechtbank Rotterdam, als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor in Tilburg en bij het Openbaar Ministerie in Aruba.

Voordat hij bij ons kantoor kwam werken, heeft mr. Verbunt gewerkt als bestuurlijk-juridisch adviseur van de hoofdofficier van Justitie bij het Openbaar Ministerie in Breda. Daar heeft hij een goed inzicht verkregen in de complexe besluitvormingsprocessen en de interne werking van het justitiële systeem.

Als advocaat behandelt mr. Verbunt iedere strafzaak met vastberadenheid en passie. Hij staat klaar voor eenieder, ongeacht de verdenking en verdedigt de belangen van zijn cliënten met een persoonlijke aanpak en proactieve instelling.

Mr. Verbunt staat als advocaat voor een creatieve, praktische benadering.

Mitchell Verbunt
Advocaat Strafrecht

Mitchell Verbunt

Advocaat
verbunt@westpointadvocaten.nl
download vcf-kaartje